Ο Σύλλογος έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει ή δημιουργήσει το παρακάτω υλικό γύρω από τη λαογραφία και την παράδοση του χωριού μας:

  1. CD  με τίτλο Παλαιά αγαπημένα τραγούδια της Οξυάς. που περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια του χωριού τραγουδημένα «αντιφωνικά», χωρίς όργανα, από ομάδα συγχωριανών μας (Παλαιά αγαπημένα τραγούδια της Οξυάς).
  2. Ακόμα ένα CD  με τίτλο Παλαιά αγαπημένα τραγούδια της Οξυάς. που περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια του χωριού μας, τραγουδημένα «αντιφωνικά», χωρίς όργανα, από ομάδα συγχωριανών μας (Παλαιά αγαπημένα τραγούδια της Οξυάς. 2).
  3. Διπλό CD με παραδοσιακά τραγούδια του χωριού, που έχουν αφηγηθεί ηλικιωμένοι συγχωριανοί μας, τραγουδημένα από συγχωριανούς, κυρίως, ερασιτέχνες και επαγγελματίες τραγουδιστές.
  4. Φυλλάδιο που περιέχει στοιχεία από ήθη, έθιμα και την ιστορία του χωριού μας, όπως τα έχουν αφηγηθεί ηλικιωμένοι συγχωριανοί μας.
  5. Ταινία (DVD) διάρκειας 90 λεπτών που παρουσιάζει τοπία, ήθη, έθιμα και ιστορικά στοιχεία του χωριού, συνεντεύξεις συγχωριανών μας, κ.λ.π.
  6. DVD με τα «νυχτέρια» που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας στο χωριό.
  7. DVD με την εκπομπή «Μουσική Παράδοση» της ΕΤ1 που στις 22 Ιουνίου και 14 Δεκεμβρίου 2008 ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογό μας και στην παράδοση της Οξυάς.
  8. Πολλά videos με ανά την Ελλάδα εμφανίσεις της ομάδας αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού “Πολύκαρπος Μπλέτσας”.

Για να αποκτήσετε το σπάνιο αυτό υλικό, επικοινωνήστε με το Δ.Σ. του συλλόγου