Πλούσιο αναμένεται και για το προσεχές καλοκαίρι το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και λοιπών δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, που αναλυτικά έχουν ως εξής

– Την Κυριακή 8 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Αγίας Κυριακής, τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο χωριό και το Σύλλογό μας, όπως από καιρό έχει προγραμματιστεί.

– Το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί, εφόσον εγκριθεί αρμοδίως και οριστικά σχετικό αίτημά μας, θεατρική παράσταση, που φέτος θα γίνει στο χώρο του μοναστηρίου της Αγίας Τριάδας (έχουν προηγηθεί δύο συνεχόμενες παραστάσεις στο χώρο της Αγίας Κυριακής).

– Το πρωί της Κυριακής, 12 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί περίπατος στο δάσος του χωριού μας, οι λεπτομέρειες του οποίου θ’ ανακοινωθούν έγκαιρα.

– Το βράδυ της Δευτέρας, 13 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αγίας Κυριακής παράσταση καραγκιόζη για τους μικρούς (…αλλά και μεγάλους) μας φίλους. Η παράσταση θα είναι προσφορά του Συλλόγου μας.

– Ακόμα, για τις ημέρες του 15Αυγουστου ο Σύλλογός μας προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί σε γειτονικό χωριό, κάτι, ωστόσο, που θ’ αποφασιστεί από κοινού με τους νέους του χωριού μας.

– Τέλος, ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου φέτος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου ενώ η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου προγραμματίζεται για την Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018.

Πλούσια δραστηριότητα αναμένεται να παρουσιάσει και η ομάδα αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του Συλλόγου, που, εκτός από τη συμμετοχή της σε τοπικές εκδηλώσεις, έχει δεχθεί προσκλήσεις να συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα και η συμμετοχή της θα εξαρτηθεί από τις – οικονομικές και όχι μόνο – δυνατότητες των μελών της.

Τονίζεται ότι για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμά μας θα ενημερώνεστε με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου μας και μόνο απ’ αυτόν.

Από το ΔΣ του Συλλόγου