Θυμίζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Λαογραφικού Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού :

– Τρίτη, 13 Αυγούστου, θα γίνει ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των ομάδων Οξυάς και Δρακότρυπας, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του γειτονικού χωριού. Ώρα έναρξης η 17 : 30 για τον αγώνα των παιδικών – εφηβικών ομάδων και η 19 : 00 για τις ομάδες των ενηλίκων. Διοργανωτές ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρακότρυπας.

 – Το βράδυ της Παρασκευής, 16 Αυγούστου θα γίνει η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση χορού του Συλλόγου, στην Αγία Τριάδα Οξυάς, όπου θα εμφανιστούν και τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Ώρα έναρξης η 21 : 00. Είσοδος 10 € με φαγητό. (Τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών εισέρχονται δωρεάν). Τη διασκέδαση ανέλαβε παραδοσιακή ορχήστρα δημοτικής μουσικής με τον Οξυώτη Θωμά Βούζα στο κλαρίνο, τον Τάσο Θάνο στο βιολί, το γνωστό Γιάννη Τσιάτσιο στο τραγούδι, κ.λ.π.. Θα διεξαχθεί λαχειοφόρος με αξιόλογα δώρα, μεταξύ των οποίων τρεις διανυκτερεύσεις στην Πάρο για δύο άτομα.  

  – Το βράδυ της Τρίτης, 20 Αυγούστου και ώρα 21 : 00, ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα  Καρδίτσας και τη συμβολή του Δήμου Μουζακίου, οργανώνει στο χώρο της Αγίας Κυριακής Οξυάς θεατρική παράσταση με το θίασο του Παύλου Βησσαρίου, που θα παρουσιάσει την κωμωδία ” Ο προεστός του χωριού”. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

  – Το βράδυ της Πέμπτης, 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι η 6η γιορτή αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού, όπου θα συμμετάσχει, όπως από καθιερώσεώς της πράττει, και ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς, με τη χορευτική ομάδα- χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου. 

    Τέλος, θυμίζουμε ότι την Κυριακή, 25 Αυγούστου και ώρα 10 : 30 πρωϊνή θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο της Αγίας Τριάδας η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθώς και εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοικήσεως αυτού για τη διετία 2013 – 2015.

 

 Από το ΔΣ του Συλλόγου