Πλούσιες αναμένονται και για το φετινό καλοκαίρι οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, που έχουν προγραμματιστεί ως εξής :
– Συμμετοχή του Συλλόγου μας, την 1η Ιουλίου, με την ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού «Πολύκαρπος Μπλέτσας» στις διεθνούς εμβέλειας εκδηλώσεις για τα Καραϊσκάκεια, που διοργανώνονται στην Καρδίτσα.
– Την Κυριακή, 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ορειβατική δραστηριότητα, που για φέτος θα λάβει χώρα εντός του δάσους της Οξυάς και το λεπτομερές πρόγραμμα της οποίας θα καθορισθεί και θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
– Οργάνωση παραδοσιακών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή, 10 Αυγούστου, σε χώρο που θα καθορισθεί και θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα με κάθε πρόσφορο τρόπο.
– Τη Δευτέρα, 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί και πάλι φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων Οξυάς και Δρακότρυπας (παίδων- εφήβων και ανδρών). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Δρακότρυπας και θα ξεκινήσουν στις 17 : 00 το απόγευμα (ο παιδικός) και στις 19 : 00 (ο αγώνας των ανδρών).
– Το βράδυ του Σαββάτου, 16 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Τριάδα ο καθιερωμένος ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου. Ώρα έναρξης η 09 : 30 βραδινή. Τη διασκέδαση έχει αναλάβει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, με τους Γιώργο Χακτσή και Σωτηρία Καραβασίλη στο τραγούδι και τον Πέτρο Καραϊσκο στο κλαρίνο, οι οποίοι θα πλαισιωθούν και από άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η είσοδος καθορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ (χωρίς φαγητό ή ποτό) και όλες οι κάρτες εισόδου θα συμμετέχουν σε ειδική κλήρωση για δώρο έκπληξη, προσφορά του Συλλόγου. Παιδιά μέχρι και δέκα ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Για όποιον επιθυμεί θα διατίθενται σουβλάκι – λουκάνικο για φαγητό και όλα τα ποτά.
– Το βράδυ της Δευτέρας, 25 Αυγούστου και ώρα 09: 00, θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο της Αγίας Τριάδας η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Συλλόγου ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία, εξαιτίας των λοιπών υποχρεώσεων του Συλλόγου αλλά και των υπόλοιπων εκδηλώσεων στο χωριό μας (καθιερωμένοι χοροί, παραδοσιακά πανηγύρια, κ.λ.π.), δεν κατέστη δυνατό να προγραμματιστεί για μέρα Κυριακή.
– Την Κυριακή, 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο χωριό μας η έβδομη γιορτή αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού, συνδιοργανωτής της οποίας θα είναι και ο Σύλλογός μας. Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογός μας συμμετέχει στη συγκεκριμένη γιορτή ανελλιπώς από το ξεκίνημά της.
– Για το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, έχει προγραμματιστεί η αναβίωση στο χωριό μας του παραδοσιακού γάμου, με τη συνεργασία του Συλλόγου μας και του πολιτιστικού Συλλόγου Σοφάδων Καρδίτσας. Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί, επίσης.
Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν ή θα κριθούν αναγκαίες στα παραπάνω καθώς και για οτιδήποτε νεότερο, θα ακολουθήσει ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας αλλά και με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο.
Ανακοινώνεται, επίσης, πως ο Σύλλογός μας προγραμματίζει και για το Φθινόπωρο σειρά εκδηλώσεων, το ακριβές πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Από το ΔΣ του Συλλόγου