Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δρακότρυπας, το απόγευμα της Παρασκευής, 14 Αυγούστου 2015, και την οργάνωση ανέλαβαν για ακόμα μία φορά οι Πολιτιστικός Σύλλογος της Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση» και ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της Οξυάς «Το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης κι σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωριών και γνωριμίας των νεότερων μεταξύ τους.
Συμμετείχαν νέοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο χωριών καθώς και παιδιά με εφήβους, που σχημάτισαν αντίστοιχες ομάδες και προσέφεραν ικανοποιητικό θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους από τα δύο χωριά, που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο. Για την ιστορία, αναφέρεται ότι τους αγώνες κέρδισαν αυτή τη φορά οι ομάδες της Οξυάς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Οξυάς ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και τους προπονητές τους, τον κόσμο που, για άλλη μια φορά, υποστήριξε την προσπάθεια, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του χωριού της Δρακότρυπας για τη φιλοξενία που και φέτος παρείχε.