Εκδήλωση χορού οργανώνει παραμονές της αποκριάς και συγκεκριμένα για το βράδυ του Σαββάτου, 16 Μαρτίου 2013, ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς.

     Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ», στο Μαυρομάτι Καρδίτσας και, όπως κάθε φορά, θα έχει παραδοσιακό χαρακτήρα. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ορχήστρα που επιμελείται ο Οξυώτης μουσικός Στέλιος Ευαγγελάκης και στην οποία θα συμμετέχουν οι Σταύρος Τσάκαλος στο βιολί και Γιώργος Μαυραντζάς στο κλαρίνο.  

     Από το ΔΣ του Συλλόγου καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε η δυσμενής οικονομική συγκυρία να μην αποτρέψει, κατά το δυνατό, όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και γι’ αυτό το αντίτιμο εισόδου καθορίσθηκε στα δέκα ευρώ με φαγητό (δε συμπεριλαμβάνεται το ποτό). Παιδιά μέχρι δέκα ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν και αν επιθυμούν φαγητό θα επιβαρύνονται με κάρτα εισόδου πέντε ευρώ.  

     Θα διεξαχθεί λαχειοφόρος με πολλά και αξιόλογα δώρα, συμπεριλαμβανομένων ολιγοήμερων διακοπών στο νησί της Πάρου (δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα) καθώς και ενός ακόμα δώρου ιδιαίτερης αξίας. 

      Ώρα έναρξης της εκδήλωσης η 09 : 00 βραδινή.

  Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς.

    

                                          Από το ΔΣ του Συλλόγου