…..αναγκαζόμαστε – σε διάστημα λίγων μόλις ωρών – να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων, σε ότι αφορά τη θεατρική παράσταση. (Για όσους ακόμα δεν αντιλήφθηκαν τους λόγους, θα ενημερώσουμε …..το μόνο σίγουρο είναι ότι μας “παρακολουθούν στενά”……νύχτα και μέρα!!!!).
 
Γνωστοποιούμε, λοιπόν, στους συγχωριανούς και τους φίλους μας ότι :
1. Το πρωί της Κυριακής, 8 Ιουλίου και περί ώρας 11:00, έχει προγραμματιστεί από το Σύλλογό μας στο χώρο της Αγίας Κυριακής Οξυάς τηλεοπτικό γύρισμα με γνωστό τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, με αφιέρωμα στο χωριό της Οξυάς και την πολιτισμική του κληρονομιά. Θα εμφανιστούν όλα τα χορευτικά του Συλλόγου μας και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Οξυώτες μουσικοί…
2. Θεατρική παράσταση, εφόσον εγκριθεί, αρμοδίως, σχετικό αίτημά μας.
3. Για το μήνα Αύγουστο προγραμματίζεται ορειβατική δραστηριότητα ή περίπατος στο δάσος, συμμετοχή των νέων του χωριού σε τοπικό τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου καθώς και παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους. Σχετικές λεπτομέρειες και ημερομηνίες θ’ ανακοινωθούν, επίσης, σύντομα.
4. Ο Χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου, με παραδοσιακή ορχήστρα τους Στέλιο Ευαγελλάκη και Δημήτρη Γακιόπουλο στο τραγούδι, το Θωμά Βούζα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, κ.λ.π..
5. Τέλος, η ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού του Συλλόγου έχει προς το παρόν προγραμματισμένες εμφανίσεις για τις Κυριακές 5 και 12 Αυγούστου 2018.
Προσεχώς θ’ ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση του Συλλόγου μας με το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων.